Gehaakte deken voor mijn nichtje

geplaatst in: Blog, Dekens, Granny | 0

Ja, en dat wordt je nichtje al weer 5 jaar. Wat moeten we de jonge dame geven??

Het leek me leuk om haar een blijvend cadeau te geven dus het idee voor een deken ontstond. En welke kleuren dan voor deze jonge dame die in ieder geval van roze houdt. Het werden 14 kleuren in totaal, een donkere en een lichte variant van roze, rood, paars, groen, blauw, geel en oranje die ik heb gecombineerd in elk vierkant. Met een crème rand om elk vierkant en nog een volle rand om de deken leek mij het een mooi geheel geworden.

En de handige tante die ik ben…. Hmmm, we konden dus niet op haar verjaardag zelf komen door omstandigheden, en dat was al veel eerder in het jaar. En wanneer geef je dan het cadeau, een warme deken….? Precies, in 1 van die weinige warme weken die we hebben gehad. Een cadeau geven waar je op dat moment nog niets aan hebt, nou ja zeg. Ik hoop toch dat ze er vele komende winters lekker onder weg kan kruipen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *