‘Fanny is vermist’ Douwe Egberts reclame

geplaatst in: Blog | 1

Jeetje, dan krijg je ineens een telefoontje van een groot reclamebureau. Ze zijn op zoek naar een knuffel voor in de nieuwe Douwe Egberts reclame en op een of andere manier zijn ze bij mij uitgekomen!

Het had wel een beetje haast…. Na wat overleg heen en weer moest het een olifant worden in mijn stijl. Nou, dat kan. Even een paar uur flink aan de bak, tot half 2 ’s nachts doorgewerkt en om 7 uur de wekker maar weer om de laatste dingen af te ronden. Nog even spannend tot de dag van de opnames of mijn knuffel of een andere gebruikt zou worden maar ik kreeg al snel bericht: “Ja, we draaien, met olifant!”

En toen begon voor mij het wachten tot de reclame op TV zou komen. Een aantal mensen die ik het gezegd had, appten direct dat ze hem gezien hadden. En ik, ik bleek elke keer maar naar het verkeerde reclameblok te kijken 😉

Gelukkig kreeg ik van DE de commercial toegestuurd en ik ben blij met het resultaat. De naam ‘Fanny’ heeft ze gekregen van het reclamebureau, daarvoor was ze te kort hier ook voor bij mij in huis 😉

TBWA/NEBOKO en met name Lieke, ontzettend bedankt voor jullie onwijs leuke opdracht!!!

  1. Ria

    Esther,

    gefeliciteerd met dit succes !! Geniet ervan………..en wie weet wat er verder nog uit trompettert!!

    liefs Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *