City Sjopping Mol

geplaatst in: Blog | 1

Soft and Silly staat in de City Sjopping Mol in het stadshart van Almere. Nu al anderhalve week open, wordt het tijd dat ik jullie er meer over vertel. De City Sjopping Mol van stichting Art Culture Almere is een pop-up store. Het is dus een tijdelijke winkel t/m 31 december. De winkel heeft een heel divers aanbod; kunstenaars, fotografen, modeontwerpers en andere creatieve ondernemers met exclusieve producten. In totaal zijn er deze 3 maanden 19 deelnemers en tevens zijn er elke maand 3 wisselende deelnemers.

Ook zullen er creatieve workshops, model casting en optredens van dj’s zijn. En laten we de illegale bingow van Tante Samantha niet vergeten natuurlijk.

Zeker een bezoekje waard dus zou ik zeggen!!!!! De City Sjopping Mol is gevestigd aan de Schutterstraat 24 in Almere en is 7 dagen per week geopend.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *