Kussens

geplaatst in: Blog | 2

Het is weer herfst en weer helemaal de tijd om binnen te zitten. Buiten waait het en regent het en binnen moet soms moet de kachel weer aan. Dan kan je lekker op de bank kruipen met een goed boek of een haakwerkje natuurlijk. Dan is het wel fijn dat het binnen gezellig is en dat kan met deze kussens. Allemaal een beetje in het teken van Oma!

Hier 2 gehaakte kussens, een met een grote en kleurrijke granny square en een met 9 granny squares in het zwart, wit en grijs. Ook de achterkant is gehaakt en daardoor zijn het lekkere stevige kussens geworden.

En dan, een gehaakt oma-kleedje ouderwets?? Dacht het niet. Bevestigd op een fris kleurtje kussen maakt het een hip accessoire voor op je bank!

Deze kussens zijn uiteraard te bekijken en te koop in de Sjopping Mol!

2 Responses

  1. Cynthia

    Hele leuke kussens!
    Ga je er nog meer maken? Of dan alleen op bestelling!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *