Dat werd tijd!

geplaatst in: Blog | 0

Dat werd inderdaad tijd voor een nieuwe update. De laatste was alweer van november 2012 en we zitten nu toch al ruim in 2013. De laatste 3 maanden van 2012 ben ik erg druk geweest met de City Sjopping Mol in het stadshart van Almere. Ik ben heel blij dat ik daar aan deel heb mogen nemen, maar jammer dat het zo snel voorbij is gegaan. Veel leuke nieuwe mensen leren kennen en heel heel veel gehaakt en gemaakt in die tijd. Mutsen, sjaals, tassen, knuffels, monsters, sterretjes, noem het maar op. Ook nog 2 schoonzussen blij gemaakt (hoop ik) met zo’n heerlijk gekleurd kussen. Dat was het eind van 2012.

Maar in die anderhalve maand van het nieuwe jaar heb ik niet stilgezeten. Ook toen nog weer van alles gemaakt. Nog een muts voor Thijs, een setje vogels voor schoonzus, been- en polswarmers voor mezelf. Nog wat babymutsjes die gebruikt gaan worden voor een fotoshoot. Verder een aardig begin gemaakt van het opwerken van vele restjes garen, raar garen, gekke kleuren, soms wat mindere kwaliteit, maar hopelijk straks een mooi eindresultaat. Ook nog een wat groter projectje, een Granny Stripe-deken voor mijn ouders en nu liggen er weer aardig wat bollen garen klaar voor een deken voor op het bed. Ik ben nog lang niet uitgehaakt geloof ik 😉

Bijgaand dus een allegaartje van foto’s. Nieuwe updates volgen snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *