Granny Stripe deken

geplaatst in: Blog | 1

Dat ik meer geduld heb om te haken dan om achter de computer te zitten blijkt maar weer eens. Inmiddels zo’n 4 weken terug was de granny stripe deken al af maar nog geen geduld gevonden om er eens wat over te posten, tot nu dan.

Deze deken heb ik voor mijn ouders gemaakt, als verrassing en dat was het. Gelukkig geslaagd ook. In verschillende tinten bruin met wat zwart en beige erbij en moet zeggen, ik was zelf ook blij met het resultaat. Op onderstaande foto’s ligt hij nog op mijn bank maar op de bruine bank van mijn ouders staat hij ook.

De vorige deken die ik heb gemaakt was een granny square van fijn katoen en nu een granny stripe van acryl. Dat werkt lekker snel in vergelijk met de eerste en wat weinig draadjes om weg te werken zeg 🙂 Voor de volgende deken ligt ook al weer een voorraad klaar, die wordt voor het eigen bed.

 1. annet vos

  wat een prachtige deken. Hoeveel losse haak je hier voor als basis.
  voor de granny square
  met vriendelijke groet,

  annet vos
  west terschelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *