Telefoonhoesjes

geplaatst in: Blog | 0

Na een periode van een nieuwe voorraad monsters en knuffels maken voor de winkel (waarover deze week meer) vandaag tijd voor heel iets anders. Telefoonhoesjes! Manlief heeft sinds enige weken een nieuwe telefoon en wilde daar dan ook een mooi hoesje voor hebben. Nou had ik al een tijdje mooi dik vilt liggen maar nog zonder bestemming, tot nu dan. Eerst maar eens een “prototype” (geel/grijs) voor mezelf gemaakt, want zul je net zien, maak ik er eerst een voor hem, had het toch net iets anders gemoeten 😉 Na het prototype samen maar eens even gekeken wat er nog aan verbeterd kon worden en wat er mooier kon. Had ook wel wat, eens samen iets maken! Moet zeggen, over het resultaat zijn we beide tevreden.

Het hoesje is van mooi dik vilt, lekker stevig en kan tegen een stootje. De grijze is helemaal gevoerd met zacht alcantara. Stoer blauw moest het worden. Aan de binnenzijde/ achterkant zit nog een lipje (pull-up pouch werd me verteld door de deskundige) waardoor je de telefoon er makkelijk uithaalt en niet hoeft te wrikken als je plots gebeld wordt. Aan de voorkant zit nog een bandje wat niet alleen leuk staat, maar eventueel ook handig is om wat papiergeld, parkeerkaart of pasje achter te klemmen. Aan de zijkant komt de kleur van de voering ook nog eens terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *