Made in the UK

geplaatst in: Blog | 1

Ik ging op vakantie en nam mee; de auto, een tent, een paar dikke truien, een paar stevige wandelschoenen en garen! Natuurlijk namen we nog wel veel meer mee, want we zijn 10 dagen naar Engeland geweest (Lake district en North Wales om precies te zijn), toch wel ons favoriete land (tot nu toe). Normaal gesproken heb ik weinig te vertellen buiten de gemaakte projectjes om, maar over Engeland…. Direct na thuiskomst had ik al heimwee naar; het aan de verkeerde kant van de weg rijden, de schapen in de wei, de schapen naast je tent, de schapen midden op de weg, de heerlijke pubs, al die soorten chocolade met mint, het prachtige landschap, de vriendelijke mensen en de rust.

Ja, 10 dagen UK zijn voorbij gevlogen. We hebben gewandeld, we zijn wezen geocachen, we hebben een leisteen mijn bezocht (als je in Engeland bent, zal het toch minstens 1 dag “cats and dogs” regenen en moet je toch ergens schuilen), naar een uilencentrum geweest :), nog meer gewandeld en van de rust genoten. Maar wat ik natuurlijk ook heb gedaan, en dat is eigenlijk de opzet voor dit blogje, is haken. Ik kon het niet laten om wat garen mee te nemen en zo gestaag in die 10 dagen vormde zich daar een babydeken. In heerlijk, vrolijke kleuren, fijn formaat, zacht acryl en praktisch. En op dag 10 was hij af, het bewijs is op de foto’s. Met recht dus “Made in the UK”.

Maar goed, zoals ik al zei, normaal gaat het alleen over de dingen die ik maak. Nu kan ik het toch niet laten om eens flink wat foto’s van dat heerlijke land erbij te posten.

  1. ria

    SCHITTEREND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    groet ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *