Babydekens

geplaatst in: Blog, Dekens | 2

Toen een vriendin van mij zwanger was, ontstond natuurlijk al snel het idee om een mooie babydeken voor haar te gaan haken. Ze verwachtte een jongen en de kleuren van de babykamer waren stoere kleuren, grijs, petrol, okergeel dus die kleuren moesten er zeker in. Het is een heerlijk zachte en warme babydeken geworden in Granny stripe.

Maar ik kreeg natuurlijk de smaak te pakken en er volgden er meer. Zoals in een eerder bericht al vanuit Engeland werd de tweede deken ook een Granny stripe in vrolijke kleuren. Maar ook toen was ik nog niet klaar. Een Granny square leek me ook wel wat en zo gebeurde. Heerlijk vrolijke vierkantjes in allerlei kleuren, allemaal met mooi zacht crème er om heen. Alle vierkantjes zijn aan elkaar gehaakt waardoor er een mooie ribbel ontstaat.

Alle dekens zijn gehaakt van zacht acryl en in een fijn formaat, 75 x 100 cm. Lekker ruim zodat hij even mee kan! De bonte Granny stripe en de Granny square binnenkort in de webshop!

En waar kun je babydekens nou het mooiste op de foto zetten? Nou, duidelijk, in een babykamer natuurlijk, maar ja, die heb ik thuis niet. Maar vriendin had de mooiste babykamer met een vreselijk fotogeniek wiegje, gewoon wauw! Helaas moest de eerste babydeken voor mijn vriendin tijdens het foto’s nemen nog even geheim blijven, dus deze foto’s volgen natuurlijk nog.

 

2 Responses

  1. Martine

    Wat leuk om je verslagje te lezen. Ik heb de Granny Stripe in vrolijke kleuren besteld via madeby voor onze babykamer. Ben benieuwd!

  2. Esther

    Hoi Martine, de deken is onderweg en hoop dat hij mooi staat op de babykamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *