Weer aan de slag!

geplaatst in: Blog, Tassen | 1

De vakantie is voorbij en het is tijd om flink aan de slag te gaan! In een eerder blog zagen jullie dat je van vilt mooie hoezen voor trouwalbums kunt maken, maar je kunt er natuurlijk veel meer mee! Hoezen voor je telefoon en tablet bijvoorbeeld, maar dat is niet nieuw. Wat je niet snel vindt zijn tassen van vilt en aangezien ik zelf wel een nieuwe tas kon gebruiken ben ik maar eens aan de slag gegaan met wat vilt.
Daar moest natuurlijk wel een mooie voering bij en een hengsel. De hengsels die ik gebruik zijn van autogordel en dan niet alleen maar de standaard zwart. Ik heb ze in vele kleuren kunnen vinden en ze zijn ook nog heel soepel en zacht.
De eerste resultaten zijn te zien op de foto’s maar ondertussen ben ik bezig met meer. Er liggen nog wat mooie kleuren vilt en autogordel te wachten en ook heb ik wat gekke stoffen gevonden om voor de voering te gebruiken. Ik vermaak me wel even!

De tassen zijn lekker ruim, er past een A4 in en ze hebben 2 binnenvakjes. Altijd makkelijk voor je telefoon en sleutels. Een vakje bestaat uit 2 delen waar dan ook een pen in kan. Aan de buitenkant heb ik nog een vakje bevestigd waarvan de binnnenkant hetzelfde is als de voering.
Alles is met de hand vervaardigd, behalve de binnenvoering, daar kruip ik wel even voor achter de naaimachine natuurlijk.

En nee, de tassen ga ik niet allemaal zelf gebruiken. De nieuwe Sjopping Mol komt eraan….. 6 september opent deze fijne winkel weer in Almere Buiten aan het Noordeinde 190 en hier zullen vanaf dan de tassen te vinden zijn. Er zullen weer collecties te zien zijn van verschillende Almeerse creatievelingen dus zeker een bezoekje waard!!!

Foto’s door Bibifotografie

  1. ria

    De tassen zien er erg mooi uit Esther. Ook leuke stofjes aan de binnenkant. Als je nog stof nodig hebt dan weet ik nog wel een (goedkoop) adresje !!
    Succes met alles.
    Groet uit twente, Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *