Lang lang geleden

geplaatst in: Blog, Dekens, Granny | 0

Lang lang geleden schreef ik wat op mijn website. In de tussentijd heb ik veel gedaan behalve…. wat schrijven. Het was een beetje stil en het is de hoogste tijd dat daar verandering in komt. Maar waar dan te beginnen? Toch maar met een vrij recent project, namelijk een nieuwe woondeken.
Eind vorig jaar stond ons huis op de kop. We hadden eindelijk doorgepakt om de kamer, gang en keuken te laten stucen. Daar alles leeg, de rest van het huis vol 🙁 Naast het stucen, wat we uiteraard hebben laten doen, heb ik zelf ook veel geklust. Alle kozijnen, pilaren, panelen geschuurd en geschilderd. Aangezien we niet een standaard huis hebben best een klus en een uitdaging. Een boel stof, veel geklauter op en af van de steiger en een aanslag op mijn handen en armen maar ook zo leuk om te doen.
Het was even een bende maar daarna oh zo fijn dat alles af is, gladde muren, frisse kozijnen en dan opnieuw inrichten.
De kleuren in huis zijn veranderd en dat vond ik een mooi excuus om een nieuwe deken te maken uiteraard. Passend bij de nieuwe kleur op de muur en het vintage kleed op de grond. Simpele granny squares met een zwarte rand. Zie hier het resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *