Monsters!!

geplaatst in: Blog, Monsters | 1

Monsters!! Iedereen weet het, ze zijn er in alle soorten en formaten. Zo bestaan er enge monsters, gekke, eigenwijze, ondeugende, mega monsters en ga zo maar door. Alleen normale monsters bestaan niet, dat weet natuurlijk ook iedereen.

Nu zijn er hier mini monsters gesignaleerd. Het zijn stuk voor stuk unieke wezentjes. De een is wat ondeugend, de ander wat meer verlegen. Toch hebben de mini monsters ook wat dingen met elkaar gemeen, namelijk, ze zijn ontzettend lief!! En nog wat, mini monsters zijn graag bij je en gaan graag met je mee als je het huis uit moet. Ze bungelen bij voorkeur aan je tas of aan je sleutelbos, als ze maar dicht bij je in de buurt zijn. Denk er wel aan; ze worden niet graag vergeten!

Mocht je de mini monsters toch nog een beetje eng vinden, voor mini uiljtes geldt hetzelfde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *