Granny update

geplaatst in: Blog, Granny | 0

Het project om van granny squares een deken te haken heeft een tijdje stil gelegen. Toch enige weken geleden weer opgepakt. Waar ik er toen ruim 75 squares had is het aantal nu flink gestegen. Ik heb een sprintje getrokken en de teller is nu de 150 gepasseerd. Dat schiet op!

Het plan was om een deken van 1.20 bij 1.50 te maken, dus 180 vierkantjes nodig. Maar nu ik zo richting die 180 kom en het eind in zicht lijkt…… Misschien maak ik hem nog wel een slagje groter als er genoeg overblijft van die mooie kleuren. Maar goed, toch maar eerst die 180 eens zien te behalen. Met dit tempo moet dat wel lukken denk ik.

Dan zijn we er natuurlijk nog niet. Stapels met vierkantjes maakt nog geen deken. Ik zal ook nog wel een paar bollen zwart nodig hebben om er een geheel van te maken en dan ook nog een mooie rand erom heen. Verwacht dus niet over een week of 2 een blog over een deken maar voor de herfst (nou, het moet nog eerst eens fatsoenlijk zomer worden) hoop ik dat het een mooie granny square deken is. Ik hou jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *