Kampvuur deken

geplaatst in: Blog | 3

Dacht ik even goed op weg te zijn voor mijn granny square deken en het eind in zicht zou zijn. Nou, even niet dus. Er komen soms van die dingen tussendoor waardoor het weer even stil ligt. Het is net hollen en stilstaan met mijn deken. Wat kwam er tussendoor? Een konijn, een monster hier en daar en……een kampdeken!

Echt een Soft and Silly project is het natuurlijk niet. Hoewel, de deken is wel zacht en silly was het wel een beetje van mij om aan te bieden: “dat doe ik wel eventjes”.

Wat vaak gebeurt met projecten, je begint enthousiast en dan ineens blijft het liggen. Vorig jaar al een klein begin gemaakt voor de deken die meegaat  met manlief op scoutingkamp. En toen kwam ineens het zomerkamp in zicht en zou het natuurlijk wel leuk zijn als hij helemaal af mee kan gaan. Dus andere dingen even gelaten voor wat ze zijn en naald en draad opgepakt en met een warm dekentje op de bank. Hmm, het is dan wel niet echt zomer, maar om nou met een deken op de bank te zitten…. Maar goed, geduld en wat doorzettingsvermogen en hij is nu ruim op tijd af!

3 Responses

 1. ria

  Leuk om zo de insignes te bewaren !! Heb je ze met de hand erop genaaid??? Ik vond het al een crime toen zoonlief ze op de blouse genaaid wilde hebben.
  Er liggen hier ook nog vele “sjaals” van de diverse scouting groepen. Kunnen ook een mooie deken worden. Esther je hebt nu de smaak te pakken dus………………..

  groetjes Ria

  • Esther

   Hij had al lang dat plan voor de deken. Zoonlief is er gelukkig wel blij mee. En inderdaad met de hand….119 stuks. Je wilt me wel aan de dekens hebben geloof ik. Naast de granny square ligt hier ook nog een droomdeken en eigen quilt in de maak. Denk dat die maar eerst eens moeten worden afgerond…

 2. Thijs

  Het zijn er inmiddels 120.

  In Belgie zijn ze niet zo van de insignes en ik heb hem aan een paar Belgen laten zien. Ze waren allemaal erg onder de indruk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *