Opening winkel

geplaatst in: Blog | 1

Wat gaat de tijd toch snel. Inmiddels is het al weer 4 weken geleden dat winkel van Ladonna en Kunstige Kunst officieel open ging. De winkel waar ook een aantal van mijn knuffels en monsters liggen. Na de opening ben ik druk geweest met van alles behalve achter de computer zitten en de laatste 2 weken heb ik genoten van een heerlijke vakantie in Engeland. Al is het dus 4 weken geleden, ik wil jullie toch de foto’s van de opening niet onthouden.

Maar misschien vragen jullie je af wat voor een winkel het nu eigenlijk is. Nou, het zijn 2 winkels onder 1 dak en maakt samen een hele mooie combinatie waar je terecht kunt voor allerlei dingen die je nergens anders vindt. De samenwerking is ontstaan na de City Sjopping Mol van eind 2012.

Ladonna verkoopt de meest prachtige edelstenen en mineralen, van klein tot groot. Ze hebben een breed assortiment kralen en toebehoren. Als je daar van houdt, trek er dan maar even de tijd voor uit. Ook kun je er mooie kettingen en armbanden vinden. Daarnaast hebben ze nog leuke boeddha’s en andere beelden, vazen en hebbedingetjes.

Kunstige Kunst verkoopt de meest leukste, gekste en vrolijkste schilderijen, helemaal zelf door Ingrid gemaakt. Verder maakt ze mooie doosjes, kaarten en heeft ze met de hand beschilderd glas. Ook geeft ze workshops. Naast al die prachtige handgemaakte dingen koopt ze ook een deel in en hier vind je de meest leuke, originele, unieke cadeautjes voor groot en klein. En als je gek bent op katten (me, me!) kun je zeker wat leuks bij haar scoren.

Ik ben dus heel erg blij dat ik met mijn knuffels en monsters ook een plekje heb ik deze vreselijk leuke winkel. Kom dus zeker een keer binnen, want voor alles wat in de winkel staat geldt, dit vindt je niet ergens anders in Almere of omstreken!

  1. Merrey

    Ik kom regelmatig in jullie winkel om o.a. stenen te kopen en ik vind jullie winkel geweldig 🙂
    Ik heb met kerst een Soft and Silly knuffel gekregen en ik ben er hardstikke blij mee 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *