Zwart wit

geplaatst in: Blog | 1

Kennen jullie dat? Een feestje van iemand hebben en degene heeft geen wensen…. Met lege handen kom je natuurlijk niet en geld in een enveloppe, tja, handig misschien, maar niet het leukste om te geven. Het liefst maak ik iets zelf wat bij degene past en in dit geval wist ik dat al snel. Voor iemand die veel met haar interieur schuift en dol is op zwart wit maakte ik 2 kussens. Wel een beetje strak van ontwerp en zo kwam ik op een klein kussen met zwart, grijs en wit, lekker random. De ander werd een groter kussen, 50 x 50 cm met een steek die al een tijdje op mijn to do lijstje stond: de Larksfootstitch. Zeker in het zwart en wit vind ik hem zelf erg mooi uitpakken.
Nou, de foto’s spreken voor zich denk ik. Het lijkt me wel geslaagd in dit interieur, zou zo in een woonmagazine kunnen toch?
Foto’s door Bibifotografie

  1. ria

    Mooi Esther !!
    Het doet me denken aan de jaren 60 met de pop-art.
    Er werd me nog garen aangeboden, belang bij??
    groet ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *