Tassen tassen tassen

geplaatst in: Blog | 0

Al eerder zagen jullie in het bericht “Weer aan de slag” dat ik bezig was met nieuwe tassen. We zijn inmiddels een tijdje verder en zo ook een aantal tassen verder. Dus….tijd voor een overzichtje van een aantal tassen.

De tassen zijn te vinden in de Sjopping Mol aan het Noordeinde 190 in Almere Buiten. Mocht je er een op het oog hebben, twijfel niet te lang. Ik maak er van elk maar 1! Zo weet je zeker dat je met een unieke tas loopt. Voor elke tas gebruik ik wel een andere kleur gordel, ander stofje voor de voering en dat geldt ook voor het garen en de knoop.

Nog steeds ben ik bezig met weer nieuwe tassen. Binnenkort ook nieuwe kleuren vilt erbij 🙂

Heb je specifieke wensen? Dat kan natuurlijk ook, neem dan even contact met me op.

Binnenkort ook te vinden in de webshop!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *