I Love Black

geplaatst in: Blog | 0

Ja, ik hou van zwart!! Ook wel van kleur hoor, ik draag wel wat kleur en er zijn ook wel aardig wat kleuren in ons huis te vinden maar mijn voorliefde voor zwart zal altijd blijven.
En waarom nou dit blogbericht? Nou, aangezien ik zelf nog steeds met het “prototype” vilten tas rondliep waar nog het een en ander aan verbetert kon worden, dacht ik, het is tijd voor een betere. En dan ook maar direct in mijn favoriete kleur zwart. Met nog wat andere favoriete items van me (ja, ook de kat die toevallig voorbij kwam lopen om de boel te inspecteren) op de foto gezet. Mijn inmiddels aardig versleten 2ehands leren jack, die heerlijke sjaal die nu weer om kan en die fijne boots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *